El Club Beach Tennis Barcelona, Campió de Catalunya de tennis platja per equips 2019

Actualizado: 29 de may de 2020

El Club Nàutic Masnou va acollir el diumenge 1 de desembre el Campionat de Catalunya de Tennis Platja per equips de club. Fins a 18 equips varen participar en el torneig, entre 1a i 2a categoria, procedents del Beach Tennis Torredembarra, Club Nàutic Masnou, Beach Tennis  Barcelona, Club Tennis Platja Girona-Salt o el Club Tennis Ripollet.

El nostre Club va comptar amb una gran representació, amb 7 equips, dos a la 1ª categoria i 5 a la 2ª categoria, i amb 34 jugadors i jugadores participants.

Es va assolir un èxit amb lletres majúscules al proclamar-se el Beach Tennis Barcelona campió de la 1ª categoria i campió i subcampió de la 2ª categoria.

En 1ª categoria, el títol fou pel Beach Tennis Barcelona ”A”, que es va imposar en una  gran final al CT Ripollet. La eliminatòria es va decidir en el tie break del tercer i decisiu partit de dobles mixtes, que va enfrontar a Fernández/Quintana (Beach Tennis Barcelona) amb Rebull/Rodriguez (CT Ripollet) amb resultat final de 9/8. Prèviament, en el dobles femení,  Gamell/Fernández  (Beach Tennis Barcelona) havien superat a la parella Grifoll/Salas (CT Ripollet) per 9/3 i Rodriguez/Filella (CT Ripollet) superaven a Quinta/Peinado (Beach Tennis Barcelona) per idèntic resultat.

Per altra banda, en final de 2ª categoria va haver-hi derbi de club que va enfrontar als equips “C” i “G” del Beach Tennis Barcelona, amb victòria final pel Beach Tennis Barcelona “C” en el decisiu dobles mixtes per 6/2.


7 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo